• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Pilotul spaniol Fernando Alonso (McLaren), care a scăpat fără răni dintr-un spectaculos accident în prima cursă de Formula 1 a anului, a confirmat că va participa în weekend la Marele Premiu al Bahrainului, în care deţine încă recordul de victorii, cu 3 succese, în 2005, 2006 și 2010.

"Sunt foarte încântat să plec către Bahrain după accidentul din Australia. M-am odihnit şi abia aştept să revin în maşină. Îmi place să pilotez în Bahrain, este un circuit de bun augur pentru mine, pentru că am câştigat de 3 ori şi are multe oportunităţi de depăşire", se arată într-un comunicat lui Alonso, publicat de echipa McLaren.

Alonso (34 de ani), dublu campion mondial, a ieşit pe picioare din accidentul de la Melbourne, deşi maşina sa a fost strivită la contactul cu un parapet. Spaniolul a provocat accidentul la 300 km/h după ce a lovit roata din stânga-spate a monopostului condus de mexicanul Esteban Gutierrez (Haas F1).

În urma accidentului lui Alonso, McLaren-Honda a pierdut nu mai puțin de 300.000 de euro.

A doua etapă a sezonului din Formula 1, Marele Premiu din Bahrain, se va desfășura între 1 și 3 aprilie și va putea fi urmărită ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.

VIDEO Accidentul lui Fernando Alonso în MP al Australiei