• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

ÎN DIRECT la Digi Sport, Antonio Giovinazzi a câștigat ambele curse GP2 de la Baku și a devenit primul pilot din ultimii 4 ani cu un astfel de rezultat.

Pilotul Prema Powerteam, învingător sâmbătă, în cursa principală, a luat startul din linia a patra a grilei. Italianul a ratat, din nou, la start, însă a recuperat în momentele de neutralizare. Mașina de siguranță a ieșit pe pistă de nu mai puțin de trei ori.

La intrarea în cea de-a doua jumătate a cursei, cele două monoposturi Prema Powerteam ocupau primele două poziții, în ordinea Pierre Gasly - Antonio Giovinazzi. Gasly a reușit cea mai importantă recuperare, după ce a urcat de pe locul 18 până pe prima poziție, însă la intrarea în ultimul tur a greșit, iar Giovinazzi nu a stat pe gânduri. A depășit și a obținut a doua victorie consecutivă.

În 2012, Davide Valsecchi reușise o dublă identică, pe pista Sakir, din Bahrain. Gasly a sosit al doilea, în fața lui Sergey Sirotkin. Artem Markelov, cel de-al doilea rus din competiție, a încheiat pe locul 5 și a redevenit lider în clasamentul general.

Următoarea etapă se va desfășura peste două săptămâni, pe Red Bull Ring, în Austria, și va putea fi urmărită ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.