• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Organizatorii Marelui Premiu de Formula 1 al Mexicului au anunţat că întrecerea de duminică a adus un public mai numeros ca acum un an, scrie Reuters. Aproape 340.000 de fani au asistat la întrecerea pe de Autodromo Hermanos Rodriguez.

Cursa care a fost transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport s-a încheiat cu victoria britanicului Lewis Hamilton. Podiumul a fost completat de Rosberg și Ricciardo, australianul reușind să urce pe ultima treaptă după ce Verstappen și Vettel au fost penalizați.

''Încă odată am fost surprinşi de sprijinul fanilor mexicani şi din întreaga lume care au venit de peste tot pentru a urmări cursa'', a spus Alejandro Soberon, preşedintele promotorilor de la CIE.

Conform cifrelor prezentate, numărul spectatorilor a fost anul acesta de 339.967, faţă de 336.174 anul trecut. La fiecare cursă au asistat în medie 135.026 spectatori, faţă de 134.845 anul trecut.

Cursa de Formula 1 din Mexic a revenit pe calendarul competiţional anul trecut, după o absenţă de 23 de ani. Pentru anul viitor, cursa de pe Autodromo Hermanos Rodriguez este prevăzută pentru 5 noiembrie, însă data s-ar putea schimba.

AGERPRES