• Fotbal, Belgia: Antwerp-Anderlecht, vineri, 21:30, Digi Sport 2 
  • Liga 1, etapa 3: Viitorul - Dinamo e duminică, 30 iulie, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 (18:00)

Etapa a 16-a din Formula 1 se va desfășura pe circuitul de la Sepang. Cursa din Malaezia a fost mutată la început de octombrie pentru a se evita aversele puternice din lunile martie-aprilie.

În plus, organizatorul a reasfaltat pista în totalitate și a operat modificare la 9 dintre viraje. Cea mai importanta cosmetizare s-a făcut în ultimul ac de păr, virajul 15. Pe interior, unghiul benzii asfaltice va fi negativ, de 4%, iar pe exterior se va ajunge la +2%. Asta pentru eliminare mult mai rapida a apei, dar și pentru modificare trasei și sporirea șanselor la eventuale depășiri.

Pilotul cu cele mai multe victorii în Malaezia este Sebastian Vettel, care s-a impus de 4 ori în intervalul 2010-2015. Campionul mondial Lewis Hamilton a câștigat o singură dată, în 2014, iar Nico Rosberg, liderul clasamentului general, lipsește momentan de pe lista învingătorilor. Rosberg are doar trei clasări pe podium, un loc 2 și două locuri 3.

Primele antrenamente de la Sepang se vor desfășura vineri, de la ora 05.00, în direct pe Digi Sport 1. Pachetul din week-end va fi completat de seriile suport GP2 și GP3.