• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Decizia lui Nico Rosberg (31 de ani) de a părăsi Formula 1, venită la doar câteva zile distanță de la momentul în care a devenit campion mondial, valorează milioane de dolari.

În ultimii trei ani, germanul a încasat, în medie, un salariu de 15,5 milioane de dolari. În vară, Nico, ajutat de austriacul Gerhard Berger, și-a renegociat înțelegerea și urma să încaseze 23 de milioane de dolari în următoarele două stagiuni.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Rosberg avea în derulare și câteva contracte cu sponsori personali. În primul rând cu firma Tumi, producătoare de geamantane. Detaliile financiare nu au fost oficializate niciodată, deși se bănuiește că neamțul încasa 1 milion de dolari pe an. Cu această sumă l-a răsplătit până la finalul lui 2015 designerul de ceasuri si bijuterii Thomas Sabo. În plus, firma Blackberry, sponsorul secundar al echipei Mercedes AMG Petronas, l-a cooptat pe campionul mondial pentru mai multe campanii publicitare.

Viitorul lui Nico Rosberg ar putea să fie în televiziune. El vorbeste fluent engleza, franceza, germana, italiana și spaniola și ar putea, oricând, să devină specialist al unui post TV, care transmite Formula 1. Se bănuiește că specialistul Martin Brundle, fost pilot de Grand Prix, primește pentru serviciile sale, din partea Sky Sports F1, 630.000 de dolari pe an.

Sezonul 2017 din Formula 1 va fi ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.