• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Echipa Manor Racing a anunțat că pilotul francez Esteban Ocon va debuta în Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei, de pe 28 august. Pilotul de doar 19 ani îl va înlocui pe indonezianul Rio Haryanto în toate cursele care au mai rămas de disputat până la finalul sezonului.

Ocon este fostul pilot de rezervă al celor de la Renault şi Mercedes. În vârstă de doar 19 ani, francezul a participat deja la mai multe sesiuni de antrenamente în ”Marele Circ” și a fost campion de Formula 3, în urmă cu doi ani şi câştigător al GP3, sezonul trecut. Haryanto, care a rămas acum fără finanţare din partea sponsorilor săi indonezieni, va deveni pilot de rezervă, la fel ca şi americanul Alexander Rossi, care a câştigat, la finele lunii mai, ediţia centenară a Cursei de 500 de mile de la Indianapolis, din Statele Unite ale Americii.

Francezul va concura pentru Manor Racing alături de o altă speranţă din Formula 1, germanul Pascal Wehrlein, de 21 de ani, care provine tot de la campioana mondială Mercedes. Constructorul german furnizează în acest sezon motoare pentru Manor Racing. Echipa a apărut în circuit la începutul lui 2015, după salvarea în extremis a echipei Marussia.

Marele Premiu al Belgiei la Formula 1 se desfășoară în perioada 26-28 august, ÎN DIRECT pe Digi Sport. Primele antrenamente se vor desfășura vineri, sâmbătă urmează a treia sesiune și calificările, iar duminică are loc cursa de pe circuitul Spa-Francorchamps, precedată de emisiunea "Grila de Start".