• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (luni, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (luni, 20:45, Digi Sport 1)

Lewis Hamilton a rămas singurul adversar al lui Nico Rosberg în drumul către titlul mondial din Formula 1. Britanicul este triplul campion și pilotul care s-a impus de două ori la rând cu echipa Mercedes AMG Petronas, în 2014 și 2015.

În 2014, Hamilton a câștigat trofeul după o victorie obținută în Emiratele Arabe Unite, pe circuitul Yas Marina. Anul acesta, finala se va desfășura tot la Abu Dhabi, un traseu care a început să găzduiască Mari Premii din 2009. În acest interval, Sebastian Vettel a câștigat de trei ori, Hamilton de două ori, iar Rosberg o singură dată, în 2015. Pentru Hamilton, singura variantă viabilă în Emirate este victoria. Chiar și așa, Rosberg nu ar trebui să vină pe podium pentru ca britanicul să devină campion. Hamilton este cel de al 10-lea campion provenit din Albion.

După victoria obținută în Brazilia, a 9-a de anul acesta, el l-a depășit pe Alain Prost și s-a instalat pe locul al doilea în clasamentul absolut al numărului de victorii în Formula, cu 52. În fața sa se mai află doar Michael Schumacher, cu 91.

Primele antrenamente din Emiratele Arabe se vor desfășura vineri, de la ora 11:00, în direct pe Digi Sport 2. Cursa va fi duminică, de la ora 15:00, în direct pe Digi Sport 1.