• Tenis WTA, finala de la Cincinnati: Simona Halep - Garbine Muguruza, azi, de la ora 21:00, în direct pe Digi Sport 2
  • Fotbal, La Liga, prima etapă, azi: Barcelona - Betis, 21:15, Digi Sport 3, Deportivo - Real Madrid, 23:15, Digi Sport 2

Interesul celor de la Mercedes pentru finlandezul Valtteri Bottas nu mai reprezintă un secret pentru nimeni. Iniţial, lista de preferinţe a echipei de Formula 1 pentru înlocuirea campionului mondial Nico Rosberg a cuprins trei nume - Bottas, Alonso şi Wehrlein.

De câteva zile, nordicul a căpătat întreaga atenţie, după ce Fernando Alonso a anunţat că va continua şi în 2017 cu McLaren Honda. Wehrlein nu are experienţa necesară, iar Bottas se loveşte de o problemă contractuală cu Williams F1.

Noul său coleg va fi debutantul Lance Stroll, al cărui tată a plătit 35 de milioane de dolari pentru sezonul următor şi care a cerut asigurări cu privire la numele colegului şi la potenţialul sportiv al acestuia. O soluţie de avarie poate fi reactivarea brazilianului Felipe Massa, retras din Formula 1 după Grand Prixul de la Abu Dhabi.

Potrivit Sky Sports, Williams a început discuţiile cu sud-americanul, care are 250 de starturi în competiţie şi un total de 11 victorii. Mutarea ar ajuta şi din punct de vedere al imaginii - momentan, niciun brazilian nu a fost confirmat pentru sezonul 2017. Ar fi pentru prima dată după 1969 când în competiţie nu ar concura un brazilian.

Retrospectiva sezonului de Formula 1 va putea fi urmarită duminică, 25 decembrie, de la ora 21.30, pe Digi Sport 1.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT