• Cupa României, semifinale, tur: Astra - ACS Poli Timișoara e marți, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1
  • Liga a doua, etapa 31: UTA Bătrâna Doamnă - Olimpia Satu Mare, marţi, de la ora 17:00, în direct pe Digi Sport 1

Pilotul spaniol Fernando Alonso (McLaren), dublu campion mondial de Formula 1, a fost autorizat să concureze în Marele Premiu al Chinei, programat în acest weekend, după ce a fost supus unei noi serii de teste la circuitul de la Shanghai, la finalul primei sesiuni de antrenamente libere, desfăşurată vineri dimineaţa.

"În urma examenului medical efectuat după prima sesiune de antrenamente, medicul delegat al FIA F1, prof. Jean-Charles Piette, şi medicul şef al Marelui Premiu al Chinei, prof. Shiry Chen, i-au permis lui Fernando Alonso să participe la toate sesiunile următoare", a precizat Federaţia Internaţională de Automobilism într-un comunicat.

Cu toate astea, pilotul spaniol urmează să se oprească imediat din cursă, în cazul unor simptome anormale, a adăugat FIA.

Fernando Alonso nu a fost autorizat de medici să participe la Marele Premiu al Bahrainului, desfăşurat săptămâna trecută, după teribilul accident în care a fost implicat în prima cursă a sezonului, desfăşurată pe 20 martie în Australia, la Melbourne, în urma căruia s-a ales cu coaste fracturate şi cu riscul unor leziuni pulmonare și a fost înlocuit de pilotul de rezervă, belgianul Stoffel Vandoorne.

VIDEO Accidentul lui Alonso în MP al Australiei

 
 
00 / 02:28