• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Mick Schumacher, fiul fostului pilot de Formula 1, spune că deşi deocamdată participă în competiţiile auto de Formula 3, obiectivul său este de a ajunge în Campionatul Mondial de Formula 1.

''Visul şi obiectivul meu este de a ajunge în Formula 1. Mă concentrez doar pe ceea ce fac eu, nu mă uit la alţi piloţi, pentru că fiecare progresează în ritmul său, deci nu am ce să compar'', a spus Mick Schumacher, referindu-se la faptul că în ”Marele Circ” participă deja piloţi tineri, ca Lance Stroll (18 ani) sau Max Verstappen, care a luat startul în prima cursă când avea doar 17 ani.

În vârstă de 18 ani, Mick afirmă că înaintează ''pas cu pas'' spre obiectivul său şi că încearcă să se pregătească la modul cel mai serios pentru a putea face saltul în cariera sportivă.

''Am atacat primul sezon în F3 având ca obiectiv deocamdată să învăţ cât mai multe. Sunt mulţumit de ce am realizat în acest an'', a spus fiul celebrului Michael Schumacher, care a terminat al 12-lea în clasamentul general pe 2017 al piloţilor din F3.

Michael Schumacher, care se află în continuare în convalescenţă după un grav accident de schi petrecut în decembrie 2013, are în palmares 91 de victorii în Formula 1, prima în Belgia în 1992, iar ultima în China în 2006.

Duminică seară, de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 2, fanii Formulei 1 vor avea ocazia de a urmări Marele Premiu al Statelor Unite. Cursa de la Austin îl găsește lider pe britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), cu 306 puncte, urmat de germanul Sebastian Vettel (Ferrari), cu 247 puncte, și finlandezul Valtteri Bottas (Ferrari), cu 234 puncte.