• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Marele Premiu al Germaniei revine în Formula 1 după un an de pauză și poate fi urmărit, în acest week-end, ÎN DIRECT pe Digi Sport. Anul trecut, din cauza neînțelegerilor de ordin financiar, cursa de casă a constructorului Mercedes a fost anulată.

După victoria de pe Hungaroring, Lewis Hamilton a devenit liderul clasamentului general pentru prima dată în 2016. Britanicul are o singură victorie la Hockenheim, în 2008, cu McLaren Mercedes, și numai două clasări pe podium.

Pe de altă parte, Nico Rosberg a câștigat în Germania în 2014, cu plecare din pole-position și este favorit și în acest an. Neamțul riscă să contrazică statistica istorică a Formulei 1 - până acum, toți piloții care au câștigat primele 4 etape din sezon au devenit campioni mondiali în final. După ce a condus în prima jumătate a lui 2016, Rosberg are de recuperat în prezent 6 puncte.

Situația nu este una încurajatoare nici pentru organizatorul de la Hockenheim. În urmă cu o lună se raportase faptul că se vânduseră doar 40.000 de bilete, iar cele mai optimiste scenarii anunță 60.000 de fani la cursa de duminică.

Primele antrenamente de la Hockenheim se vor desfășura vineri, 29 iulie, de la ora 11:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2. Calificările se desfășoară sâmbătă, 30 iulie, de la ora 12:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Cursa din Marele Premiu al Germaniei e programată duminică, 31 iulie, de la ora 15:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și va fi prefațată în emisiunea "Grila de Start", care începe cu o oră mai devreme.