• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

În acest weekend, în direct pe canalele Digi Sport, se va desfăşura a 62-a ediţie din istoria Grand Prix-ului de Formula 1 al Germaniei, a 35-a pe circuitul Hockenheimring.

Traseul, în lungime de patru kilometri şi jumătate, a revenit în "Marele Circ" după un an de pauză. În 2014, Nico Rosberg a câştigat cu plecare din pole-position şi a confirmat statistica germană.

Din 1987 şi până în prezent, doar de trei ori s-a întâmplat ca învingătorul acestei întreceri să fi obţinut una dintre primele două poziţii pe grila de start.

Excepţiile au fost Eddie Irvine, în 1999, Rubens Barichello, cu celebra recuperare din 2000, cu start de pe locul 18 şi Fernando Alonso, în 2005.

Circuitul de la Hockenheim a fost modificat în 2002, iar din vechea versiune a rămas doar zona motodromului.

Anul acesta, favoriţi sunt piloţii Mercedes: Lewis Hamilton, liderul clasamentului general, şi Nico Rosberg. Diferenţa dintre ei este în prezent de şase puncte.

Pneurile ce vor fi aduse de firma Pirelli, pentru cele trei zile, vor fi din compoziţiile supersoft, soft şi medium.

Primele antrenamente de la Hockenheim vor avea loc vineri, de la ora 11.00, în direct la Digi Sport 2. Cursa este programată duminică, de la ora 15.00, în direct la Digi Sport 1.