• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Antonio Giovinazzi a câștigat cursa principală de la Sepang, din seria GP2, astfel că a devenit liderul clasamentului general. Giovinazzi s-a calificat al doilea, în spatele colegului său, Pierre Gasly. Juniorul Red Bull a ratat însă plecarea din grilă și a căzut pe locul 10.

Giovinazzi a condus până la schimbul de pneuri obligatoriu, după care a pierdut poziția în favoarea rusului Sergey Sirotkin. Italianul a schimbat cu trei tururi mai târziu decât Sirotkin, dar asta l-a ajutat pe final, când pneurile au oferit o aderență mult mai bună.

Pilotul Prema Powerteam a depășit decisiv cu 3 tururi înainte de final și s-a impus pentru a 5-a oară în sezonul 2016. Podiumul a fost completat de Sirotkin și de francezul Norman Nato.

Pierre Gasly a încercat până în ultimul viraj să prindă zona punctelor, însă francezul s-a oprit pe locul 11. Giovinazzi e noul lider din GP2 și are un avans de 11 puncte față de Gasly, cu 3 curse rămase până la final de stagiune.

Matematic, Raffaele Marciello, de pe locul al treilea, are și el o șansă, dar misiunea sa e una imposibila. Cea de-a doua cursă din Malaezia se va desfășura duminică, de la ora 06:20, în direct pe Digi Sport 2.