• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Abonații rețelei RCS-RDS pot urmări gratuit desfășurarea calificărilor pentru Marele Premiu al Europei, pe stream-ul canalului Digi Sport 1.

UPDATE Ora 16:35: Nico Rosberg a avut cel mai bun timp sâmbătă, în prima sesiune de calificare pentru Marele Premiu al Europei: 1:43.685.

Al doilea timp a fost reușit de Lewis Hamilton (1:44.259), care dominase toate sesiunile de antrenamente libere. Sergio Perez a fost al treilea (1:44.462).

Calificările continuă pe circuitul de la Baku, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.


UPDATE Sâmbătă, ora 14:25: Lewis Hamilton a fost cel mai rapid și în a treia sesiune de antrenamente dinaintea Marelui Premiu al Europei de Formula 1, desfășurată sâmbătă după-amiază.

Al doilea timp a fost reușit de celălalt pilot al lui Mercedes, Nico Rosberg, urmat de un alt german, Nico Hulkenberg.


Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în prima zi a Marelui Premiu de Formula 1 al Europei. Pe noul circuit stradal din Baku, Hamilton a stabilit reperul atât în prima cât și în cea de a doua sesiune de antrenamente libere.

După amiază, britanicul - care a câștigat precedentele două curse: Marele Premiu de la Monte Carlo și Marele Premiu al Canadei - l-a devansat pe colegul său Nico Roseberg cu 6 zecimi de secundă. Campionul mondial a ajuns în Azerbaidjan după două victorii consecutive, moment în care mai are de recuperat doar 9 puncte în clasamentul general.

Mexicanul Sergio Perez a încheiat pe locul al treilea, dar la o secundă și o zecime în urma liderului. Force India a încheiat cu ambele monoposturi în top 5. Între Perez și Nico Hulkenberg s-a interpus finlandezul Valtteri Bottas.

Finalul celui de al doilea antrenament a făcut trei victime importante. Nico Rosberg s-a retras din cauza unei probleme de motor, iar Sebastian Vettel și Kimi Raikkonen au avut probleme la cutia de viteze.

Antrenamentele cu numărul 3 se vor desfășura sâmbătă, 18 iunie, de la ora 13:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Calificările vor fi de la ora 16:00, tot pe Digi Sport 1.