• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Nico Rosberg a câștigat toate cele trei curse de Formula 1 desfășurate după pauza de vară. În Marele Premiu de la Singapore, Rosberg a obținut cea de-a 22-a victorie din carieră, prima în nocturnă, și a redevenit liderul clasamentului.

Practic, după pauza de vară, fiul fostului campion mondial Keke Rosberg a recuperat 27 de puncte. Lewis Hamilton se afla pe locul al doilea, cu un handicap de 8 puncte. Rosberg l-a egalat pe Damon Hill ca număr de victorii și se află la o singură lungime de triplul campion Nelson Piquet.

Pilotul Mercedes AMG Petronas s-a impus de 8 ori în sezonul 2016, iar statistica pare să-i fie favorabilă. Niciun pilot care a început cu 4 victorii consecutive sau a câștigat de 8 ori într-un an nu a ratat niciodata titlul mondial.

Etapa a 16-a din Formula 1 se va desfășura în acest week-end, în direct pe Digi Sport, pe circuitul de la Sepang.

Va fi startul cu numarul 300 din carieră pentru Jenson Button. Doar alți doi piloți au mai atins această bornă, Rubens Barrichello și Michael Schumacher.

Nu în ultimul rând, în Malaezia, echipa Mercedes AMG Petronas ar putea egala recordul absolut al celor de la McLaren, din 1988, de 11 victorii consecutive în Formula 1. Mercedes are momentan 10.

Primele antrenamente de la Sepang se vor desfășura vineri, de la ora 05.00, în direct pe Digi Sport 1.