• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Lance Stroll va debuta anul viitor în Formula 1, cu echipa Williams. Stroll va fi coleg cu finlandezul Valteri Bottas, care va rămâne alături de structura britanică pentru al cincelea an consecutiv.

Stroll, în vârsta de 18 ani, fost pilot al Academiei Ferrari, este campionul european de Formula 3. Anunțul legat de promovarea sa a fost întârziat din cauza sponsorului principal Williams, firma Martini. Conform unui protocol, nominalizarea trebuia făcută după ce Lance Stroll împlinea 18 ani, pe 29 octombrie. Acesta este fiul lui Lawrence Stroll, un om de afaceri care deține, printre altele, firmele Tommy Hilfiger și Michael Kors.

În aceasta perioadă, Stroll face program intensiv de pregătire pentru Formula 1, cu un monopost Williams din 2014.Tatăl său a plătit 20 de milioane de dolari pentru un pachet de teste care va include apariții pe traseele din Austin, Interlagos, Abu Dhabi, Bahrain, Sepang și Suzuka. Pe de altă parte, în 75 de starturi, Bottas a urcat pe podium de 9 ori, iar în 2014 a încheiat pe locul 4 în clasamentul piloților.

Următoarea etapă din Formula 1, Marele Premiu al Braziliei, se va desfășura pe 13 noiembrie, în direct pe Digi Sport.

VEZI PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT