• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Nico Rosberg poate câștiga titlul mondial de Formula 1, în acest weekend, în Marele Premiu al Mexicului. Grand Prix-ul va putea fi urmărit ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.

Rosberg are un avans de 26 de puncte față de actualul campion, britanicul Lewis Hamilton. Germanul va obține trofeul, în premieră, în cazul în care va încheia victorios cursa din Mexic, iar Hamilton nu termină în primii 9.

Pilotul Mercedes AMG Petronas s-a impus anul trecut, cu plecare din pole-position. Anul acesta, el a avut victorii în 9 Mari Premii. În 1982, tatăl său, Keke Rosberg a devenit campion mondial, cu echipa Williams, cu doar o singură victorie de etapă.

Saptămâna trecută, în Statele Unite, Hamilton a triumfat pentru a 50-a oara în Formula 1 și se află la o singură lungime în urma francezului Alain Prost, al doilea în clasamentul celor mai multe victorii. Echipa Mercedes ar putea stabili și un nou record istoric, 17 victorii într-un sezon competițional.

Momentan, germanii au 16 reușite și au eglalat propria performanță din 2014 și 2015. Aceasta va fi cea de-a 18-a ediție a Marelui Premiu de Formula 1 al Mexicului. Primele antrenamente se vor desfășura vineri, de la ora 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.