• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Cea de-a noua etapă din Campionatul Mondial de Formula 1 se va desfăşura în acest week-end pe circuitul austriac Red Bull Ring şi va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport.

Traseul, deţinut de firma austriacă producătoare de băuturi energizante, a revenit în calendar în 2014, după o absenţă de 11 ani. Nico Rosberg a câştigat în ambele ediţii, urmat de fiecare dată de către colegul său Lewis Hamilton.

Cursa din acest sezon ar putea să evidenţieze, din nou, două dintre echipele independente - Williams şi Force India. Pista din Styria, una dintre cele mai rapide din calendar, va avantaja cele două monoposturi dezvoltate, în special, pentru astfel de configuraţii foarte rapide.

Sergio Perez, pilot Force India, a urcat pe podium de două ori în ultimele trei Grand Prix-uri, iar povestea se poate repeta şi în Austria. În clasamentul general, după victoria de la Baku, Nico Rosberg are un avantaj de 24 de puncte faţă de Lewis Hamilton. Primele antrenamente vor fi vineri, de la ora 11:00, în direct pe Digi Sport 2.