• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Directorul circuitului de la Istanbul s-a arătat încrezător în legătură cu o apropiată revenire a Formulei 1 în Turcia, după o întâlnire între preşedintele acestei ţări, Recep Tayyip Erdogan, şi Chase Carey, noul conducător al celei mai importante competiţii automobilistice din lume, informează AFP.

"Sper că, graţie ajutorului preşedintelui şi dacă Dumnezeu va dori, circuitul Istanbul Park va putea găzdui din nou Marele Premiu al Turciei", a declarat Ali Vural Ak după reuniune, conform ziarului turc Hurriyet Daily News. "Reuniunile noastre au fost foarte intense. Nimic nu a fost semnat pentru moment, însă mai lipseşte doar o semnătură", a adăugat el.

Circuitul de la Istanbul a găzduit Marele Premiu de Formula 1 al Turciei între 2005 şi 2011. De mai multe luni, Recep Tayyip Erdogan, marcat în continuare de eşecul candidaturii Istanbulului la organizarea Jocurilor Olimpice din 2020, atribuite în final capitalei Japoniei, Tokyo, nu a încetat să afirme că ţara sa este pregătită să organizeze un eveniment sportiv de mare amploare.

Vettel a câştigat primul Mare Premiu al sezonului de F1, în Australia, Hamilton a fost pe doi. Britanicul a obţinut prima victorie din 2017 în Marele Premiu al Chinei, iar Sebastian Vettel şi Max Verstappen au completat podiumul.

Formula 1 continuă ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport cu Marele Premiu al Bahrainului în perioada 14-17 aprilie.

AGERPRES