• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Echipa Mercedes AMG Petronas a dominat primele antrenamente din Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei.

Piloţii constructorului german au reuşit dubla în ambele sesiuni cronometrate, iar ordinea a fost aceeaşi de fiecare dată - Lewis Hamilton în faţa lui Valtteri Bottas.

Campionul mondial a semnat un nou record al traseului din Sao Paulo şi l-a devansat pe Bottas cu doar 4 sutimi de secundă. Daniel Ricciardo a fost al treilea, însă la începutul zilei acesta a fost informat ca elementul MGUH va fi schimbat pe monopostul său şi va pierde zece poziţii pe grila cursei de duminică.

Într-o situaţie identică se vor afla Pierre Gasly şi Brandon Hartley. La finalul zilei, Ricciardo a fost urmat de Sebastian Vettel şi Max Verstappen, învingatorul din Mexic.

Antrenamentul cu numărul 3 se va desfăşura sâmbătă, de la ora 15.00, în direct pe Digi Sport 3, iar calificările vor fi de la ora 18.00, în direct pe Digi Sport 2.