• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Directorul echipei Mercedes de Formula 1, austriacul Toto Wolff, a avut o reuniune cu piloţii Lewis Hamilton şi Nico Rosberg în care le-a dat un ultim avertisment şi le-a cerut să evite alte incidente de cursă, relatează EFE.

''Le-am dat un avertisment şi este ultimul. Am avut trei accidente în cinci curse şi această situaţie nu poate continua'', a declarat Wolff, după ce joi echipa germană a emis un comunicat în care preciza că piloţii nu vor primi ordine de la echipe, dar regulamentul intern va fi întărit cu măsuri care să descurajeze alte incidente. Nico şi Lewis au fost implicaţi în incidente de cursă la MP al principatului Monaco, MP al Spaniei şi MP al Austriei.

Rosberg este lider în clasamentul piloţilor cu un avans de 11 puncte asupra coechipierului său Lewis Hamilton, dar a fost vinovat în acroşajul dintre cei doi în cursa austriacă.

Cei doi vor avea ocazia să demonstreze că şi-au însuşit lecţia la Marele Premiu al Marii Britanii, programat duminică pe circuitul de la Silverstone. Mai multe amănunte despre MP al Marii Britanii puteți citi AICI.

Primele antrenamente de la Silverstone se vor desfasura vineri, 8 iulie, de la ora 12:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2. Patru ore mai târziu va urma a doua sesiune de antrenamente, care va fi tot ÎN DIRECT de la ora 16:00, la Digi Sport 3.
A treia sesiune de antrenamente se va derula sâmbătă, 9 iulie, de la ora 12:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2. Calificările vor fi tot sâmbătă, dar de la ora 15:00 (Digi Sport 2). 
Cursa va fi ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE duminică, 10 iulie, de la ora 15:00, la Digi Sport 2.

AGERPRES