• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes), care a obţinut sâmbătă al 68-lea pole position din carieră cu ocazia Marelui Premiu al Belgiei la Formula 1, egalând recordul în materie deţinut de Michael Schumacher, a ţinut să-i aducă un omagiu legendarului pilot german, sâmbătă la Spa-Francorchamps.

"Mă gândesc şi mă rog pentru Michael Schumacher tot timpul. Am avut privilegiul de a alerga alături de el, l-am admirat întotdeauna şi o fac în continuare. Sunt onorat să am tot atâtea pole positions ca el, dar el va rămâne unul din cei mai mari piloţi din istorie. Nu-mi vine să cred. Mulţumesc echipei mele, care a făcut o muncă excepţională. Să fii aici, chiar înaintea lui Ferrari, este un sentiment incredibil. Spa este unul din circuitele mele favorite şi faptul că am reuşit aici, este ca un vis. Am una din cele mai frumoase slujbe din lume!", a afirmat Hamilton.

Tot ce trebuie să știi despre Marele Premiu al Belgiei. Cursa e ÎN DIRECT la Digi Sport 1, duminică, de la 15:00!

Septuplul campion mondial Michael Schumacher se află în continuare în convalescenţă după un grav accident de schi petrecut în decembrie 2013.

Ross Brawn, fostul său director tehnic şi una din rarele persoane care este în contact cu familia Schumacher şi cu apropiaţii săi, a transmis un mesaj noului deţinătător al recordului de pole positions: "Ei au spus că Michael a susţinut întotdeauna că recordurile sunt făcute pentru a fi doborâte. Deci, ei voi să-ţi adreseze mulţumiri speciale. Felicitări Lewis, bine jucat".

Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei va putea fi urmărit duminică, de la ora 15:00, în direct la Digi Sport 1. Cursa va fi prefațată în emisiunea Grila de Start, de la ora 14:00, tot pe Digi Sport 1.

AGERPRES