• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Olandezul Max Verstappen (Red Bull, foto - în dreapta), unul dintre cei mai talentaţi tineri piloţi din Formula 1, s-a scuzat în faţa fanilor brazilieni pentru remarca făcută la adresa lui Felipe Massa (Williams, foto - în stânga) în weekend-ul Marelui Premiu al Bahrainului, câștigat de Sebastian Vettel.

Pilotul de 19 ani l-a acuzat pe Massa că i-a compromis cel mai rapid tur al său în calificările de sâmbătă, iar când a fost întrebat ce îi va spune, olandezul a replicat: "Ei bine, este un brazilian. Aşa că nu sunt prea multe de discutat".

Verstappen, nevoit să abandoneze în Bahrain pe circuitul Sakhir din cauza unor probleme la frâne, a postat un mesaj pe Instagram pentru a clarifica remarca sa la adresa brazilienilor: "Fiind un pilot pasionat, am fost foarte dezamăgit cu ultimul meu tur din calificări şi am avut o reacţie emoţională care a fost luată din context. În niciun caz nu am vrut să insult naţiunea braziliană, pentru care am un mare respect şi mereu a fost frumos când am vizitat ţara. Vreau să-mi cer scuze brazilienilor care s-au simţit ofensaţi şi abia aştept să concurez din nou în ţara voastră".

Massa a declarat că l-a avertizat pe olandez după cursă "să fie atent cu ce spune pentru că va trebui să meargă în Brazilia şi să concureze acolo".

Sursa foto: twitter.com/MotorsportWeek

Agerpres