• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Pilotul german Nico Rosberg s-a comparat cu surprinzătorul lider al campionatului de fotbal al Angliei, Leicester City, atunci când a fost chestionat în legătură cu debutul său victorios în actuala ediţie a Mondialului de Formula 1, duminica trecută, în Australia.

"Aş putea fi precum Leicester City: să nu mă număr printre favoriţi, dar să câştig în continuare şi să merg apoi până la capăt. Am avut un start bun", a spus pilotul german, în vârstă de 30 ani, mare iubitor al fotbalului.

Referindu-se la cea de-a doua etapă a sezonului, care va avea loc în acest weekend, în Bahrein, Rosberg consideră că "sunt şanse" să se impună din nou, însă acest lucru depinde şi de locul pe care îl va ocupa pe grila de start.

Pe 20 martie, Nico Rosberg a câştigat primul Mare Premiu al sezonului, pe circuitul de la Melbourne, unde l-a învins pe coechipierul său de la Mercedes şi campionul mondial en titre, britanicul Lewis Hamilton.

A doua etapă a sezonului din Formula 1, Marele Premiu din Bahrain, se va desfășura între 1 și 3 aprilie și va putea fi urmărită ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.