• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Erou al circuitelor de Formula 1, germanul Nico Rosberg a făcut un gest eroic şi pe o plajă din Monaco, Principatul în care are rezidenţa, salvând recent un copil în pericol în apele mării, scrie cotidianul Bild, citând o sursă din managementul pilotului.

Aflat în prezent în Bahrain pentru al 2-lea Mare Premiu de Formula 1 al sezonului, Rosberg nu a vrut să comenteze incidentul care s-a produs în timpul weekend-ului care a precedat reluarea Campionatului, în Australia, cu doua săptămâni în urmă.

Potrivit cotidianului cel mai citit din Germania, pilotul de la Mercedes se plimba cu schi-jetul împreună cu fiica sa de 7 luni, văzând la un moment dat un băiat de 5 ani în dificultate, în vreme ce prietenii lui ieşeau din apă. Excelent înotător, cu o reputaţie chiar din acest punct de vedere, vicecampionul mondial s-a asigurat că fiica sa este în siguranţa, după care a plonjat în ajutorul copilului, precizează sursa citată.

Agerpres