• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

McLaren Honda şi-a prezentat la sediul său din Woking modelul MCL32 al monopostului care va concura în sezonul 2017 de Formula 1. Noul bolid are portocaliul culoarea dominantă, spre deosebire de anii trecuţi.

Monopostul, primul din era Zak Brown, care l-a înlocuit la conducere pe Ron Dennis, are o paletă nouă de culori, cu portocaliu culoarea dominantă, alături de negru, care acoperă aripile frontale, părţile laterale ale şasiului şi aripioara de rechin de pe capota motorului.

''Este o eră nouă pentru noi. Orice mare companie are diferite capitole şi acesta din urmă va intra în enciclopedia succeselor. Am apăsat puţin pe butonul reînnoirii. Fanii ne-au spus ce vor să vadă şi am răspuns milioanelor noştri de fani din toată lumea. Aproape 1000 de oameni au contribuit ca maşina să arate aşa'', a declarat Brown.

McLaren, care alături de Honda nu a reuşit în ultimii ani să se ridice la nivelul aşteptărilor, îi va avea ca piloţi în 2017 pe spaniolul Fernando Alonso şi pe belgianul Stoffel Vandoorne, care l-a înlocuit pe britanicul Jenson Button.

Echipa britanică este a doua cea mai de succes din istoria Formulei 1, cu 12 titluri la piloţi şi opt la constructori.

McLaren 2017 monopost

Noul sezon din Formula 1 începe în direct la Digi Sport cu Marele Premiu al Australiei, de la Melbourne, programat pe 26 martie.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT