• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

ÎN DIRECT la Digi Sport, Sebastian Vettel a încheiat prima zi de antrenamente de la Monte Carlo cu cel mai bun rezultat. Liderul clasamentului mondial din Formula 1 a stabilit un nou record absolut pe traseul din Principat și a fost singurul care a coborât sub un minut și 13 secunde.

Următorul clasat, australianul Daniel Ricciardo, polemanul din 2016, a avut o întârziere de aproape jumătate de secundă. Toți piloții Red Bull au încheiat în top 6. Daniel Kvyat, Carlos Sainz și Max Verstappen au semnat cel de al patrulea, al cincilea, respectiv al șaselea rezultat. In fața celor trei a fost Kimi Raikkonen. Finlandezul de la Ferrari nu a mai încheiat în top 5 o cursă la Monte Carlo din 2009.

În antrenamente a surprins absența piloților Mercedes AMG Peronas din partea superioară a clasamentului. Lewis Hamilton, dublu câștigător, a fost cronometrat cu al 8-lea rezultat, iar Valtteri Bottas cu cel de al 10-lea. Britanicul încheiase prima sesiune de antrenamente cu cel mai bun timp.

Antrenamentul cu numărul 3 se va desfășura sâmbătă, de la ora 12:00, pe Digi Sport 1, iar calificările vor fi de la ora 15:00, ÎN DIRECT tot pe Digi Sport 1.

Tot ce trebuie să știi înaintea Marelui Premiu al Principatului Monaco. Cursa este ÎN DIRECT la Digi Sport!