• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Britanicul Lewis Hamilton a primit o penalizare de 15 locuri pe grila de start a Marelui Premiu de Formula 1 al Belgiei, care va fi transmis în direct de Digi Sport 1 duminică, de la ora 15.00.

Liderul clasamentului general a fost penalizat deoarece Mercedes a schimbat componente ale motorului său hibrid în afara cotelor regulamentare.

Au fost modificate sistemul turbo şi motorul electric (MCU-H), cel care recuperează energia produsă de căldura eşapamentului de la monopostul său.

Cota de componente a motorului este foarte strict controlată de comisarii Federaţiei Internaţionale de Automobilism.

Coechipierul triplului campion mondial, Nico Rosberg, nu şi-a epuizat încă această cotă. Germanul se află la 19 puncte în spatele lui Lewis Hamilton, câştigătorul ultimelor patru Grand Prix-uri, în Austria, Marea Britanie, Ungaria şi Germania.

Campionul ultimilor doi ani din "Marele Circ" a câştigat de două ori în carieră pe circuitul de la Spa-Francorchamps: în 2010, cu un monopost McLaren, şi anul trecut, cu Mercedes.