• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Australianul Daniel Ricciardo a stabilit cel mai bun rezultat la finalul primelor două sesiuni de antrenamente desfăşurate la Monte Carlo, în Formula 1.

Pilotul Red Bull a coborât sub recordul de pole-position din 2015 şi a fost mai rapid decât Lewis Hamilton cu 6 zecimi de secundă.

Cel de al doilea antrenament a evidenţiat faptul că traseul stradal din Principat avantajează pachetul aerodinamic al echipei Red Bull Racing.

Nico Rosberg, liderul clasamentului general, a încheiat pe locul al treilea. Germanul a câştigat la Monaco în ultimii trei ani, în 2013 şi 2014 cu plecare din pole-postion. Rosberg a fost urmat de Max Verstappen şi Daniil Kvyat.

În primul antrenament, finalul a sesiune a adus steagul roşu. La ultima trecerea a lui Nico Rosberg prin virajul 1, capacul unei guri de scurgere s-a desprins. Bucata din metal a ajuns în aripa faţă a monopostului McLaren Honda pilotat de Jenson Button şi a produs o avarie semnificativă.

Antrenamentele cu numărul 3 se vor desfăşura sâmbătă, de la ora 12:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3. Calificările vor fi de la ora 15:00, pe Digi Sport 1.