• CUPA ROMÂNIEI (sferturi): ACS Poli Timişoara - CFR Cluj, marţi, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.
  • TENIS - MIAMI OPEN: Nadal - Mahut (în direct la Digi Sport 3, ora 22:00 cu aproximaţie) şi Federer - Bautista (în direct la Digi Sport 2, ora 00:00 cu aproximaţie)

 

 

Australianul Daniel Ricciardo a stabilit cel mai bun rezultat la finalul primelor două sesiuni de antrenamente desfăşurate la Monte Carlo, în Formula 1.

Pilotul Red Bull a coborât sub recordul de pole-position din 2015 şi a fost mai rapid decât Lewis Hamilton cu 6 zecimi de secundă.

Cel de al doilea antrenament a evidenţiat faptul că traseul stradal din Principat avantajează pachetul aerodinamic al echipei Red Bull Racing.

Nico Rosberg, liderul clasamentului general, a încheiat pe locul al treilea. Germanul a câştigat la Monaco în ultimii trei ani, în 2013 şi 2014 cu plecare din pole-postion. Rosberg a fost urmat de Max Verstappen şi Daniil Kvyat.

În primul antrenament, finalul a sesiune a adus steagul roşu. La ultima trecerea a lui Nico Rosberg prin virajul 1, capacul unei guri de scurgere s-a desprins. Bucata din metal a ajuns în aripa faţă a monopostului McLaren Honda pilotat de Jenson Button şi a produs o avarie semnificativă.

Antrenamentele cu numărul 3 se vor desfăşura sâmbătă, de la ora 12:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3. Calificările vor fi de la ora 15:00, pe Digi Sport 1.