• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Pilotul german Nico Rosberg (Mercedes) a realizat cel mai bun timp în prima sesiune de încercările libere din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Bahrainului, vineri după-amiază, pe circuitul Sakir (5,412 km) din Manama.

Rosberg, care a efectuat 24 de tururi, a fost înregistrat pe cel mai rapid dintre ele în 1min32sec294/1000 (medie orară 211,099 km).

Al doilea timp al sesiunii a fost reuşit de coechipierul său de la Mercedes, britanicul Lewis Hamilton - 1min 32sec 799/1000 (24 tururi)

Ingrijorătoare a fost însă diferența de la locul al doilea în jos. Jenson Button a încheiat cu cel de al treilea rezultat, la o secundă și o zecime în urma lui Rosberg. Top 5-ul a fost completat de Max Verstappen și Kimi Raikkonen.

Debutantul Stoffel Vandoorne, înlocuitorul lui Fernando Alonso in Grand Prix-ul de la Sahir, a fost al 11-lea. Sebastian Vettel a ratat ultimele minute din antrenamentul secund, după ce roata sa stânga spate nu a fost fixată corect la ultima oprire pe linia boxelor.

Cu doar o zi în urmă, Rosberg s-a comparat cu surprinzătorul lider al Premier League, Leicester City, atunci când a fost întrebat despre debutul său victorios în actuala ediție a Mondialului de Formula 1, de duminica trecută, în Australia.

A doua etapă a sezonului din Formula 1, Marele Premiu din Bahrain, se va desfășura între 1 și 3 aprilie și va putea fi urmărită ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.