• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

Pilotul german Nico Rosberg (Mercedes) a realizat cel mai bun timp în prima sesiune de încercările libere din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Bahrainului, vineri după-amiază, pe circuitul Sakir (5,412 km) din Manama.

Rosberg, care a efectuat 24 de tururi, a fost înregistrat pe cel mai rapid dintre ele în 1min32sec294/1000 (medie orară 211,099 km).

Al doilea timp al sesiunii a fost reuşit de coechipierul său de la Mercedes, britanicul Lewis Hamilton - 1min 32sec 799/1000 (24 tururi)

Ingrijorătoare a fost însă diferența de la locul al doilea în jos. Jenson Button a încheiat cu cel de al treilea rezultat, la o secundă și o zecime în urma lui Rosberg. Top 5-ul a fost completat de Max Verstappen și Kimi Raikkonen.

Debutantul Stoffel Vandoorne, înlocuitorul lui Fernando Alonso in Grand Prix-ul de la Sahir, a fost al 11-lea. Sebastian Vettel a ratat ultimele minute din antrenamentul secund, după ce roata sa stânga spate nu a fost fixată corect la ultima oprire pe linia boxelor.

Cu doar o zi în urmă, Rosberg s-a comparat cu surprinzătorul lider al Premier League, Leicester City, atunci când a fost întrebat despre debutul său victorios în actuala ediție a Mondialului de Formula 1, de duminica trecută, în Australia.

A doua etapă a sezonului din Formula 1, Marele Premiu din Bahrain, se va desfășura între 1 și 3 aprilie și va putea fi urmărită ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.