• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

Nico Rosberg a dominat prima zi din Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite ale Americii. La finalul antrenamentului cu numărul 2, germanul a fost mai rapid decât Lewis Hamilton cu 2 zecimi de secundă. Între piloții Mercedes s-a interpus australianul Daniel Ricciardo (Red Bull).

În ultimii doi ani, în noua eră turbo, Rosberg a plecat din pole-positon de fiecare dată pe Circuitul Americilor, însă Hamilton a fost cel care a câștigat. Practic, britanicul s-a impus de 3 ori în ultimii 4 ani pe pista din Austin.

După primele sesiuni cronometrate, Sebastian Vettel a fost cel mai bine clasat pilot Ferrari, pe locul 4. Kimi Raikkonen a încheiat doar cu al 10-lea rezultat.

Ricciardo are o cască specială pentru cursa de pe circuitul din Austin, imprimată cu steagul SUA și cu numele unuia dintre cei mai cunoscuți cascadori: temerarul Evel Knievel (foto jos).

Antrenamentul cu numărul 3 se desfășoară sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4. Calificările vor fi de la ora 21:00, pe Digi Sport 3.

Cursa din Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii e programată duminică, 23 octombrie, de la ora 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și va fi prefațată în emisiunea Grila de Start, cu începere de la ora 21:30, tot pe Digi Sport 2.

 

Antrenamente F1 MP SUA


Clasamentul după a doua sesiune de antrenamente


CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT