• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Ultima etapă din Formula 1 se va desfășura în acest weekend, ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport, pe circutul Yas Marina de lângă Abu Dhabi. Nico Rosberg și Lewis Hamilton sunt singurii piloți care păstrează șanse la titlul mondial.

Înaintea cursei din Emiratele Arabe Unite, cei doi sunt despărțiți de 12 puncte. Matematic, Rosberg are nevoie doar de o clasare pe locul al treilea pentru a obține trofeul, în premieră în Formula 1. El ar putea să devină cel de-al treilea german, campion mondial în întreaga istorie a competiției. Paradoxal, tatăl său, Keke, a fost campion în 1982, dar a concurat pentru Finlanda.

Nico a copilărit la Monte Carlo, însă mama sa, Sina, este de origine germană. Anul acesta, pilotul Mercedes AMG Petronas a obținut 9 victorii și a avut o serie de 4 succese consecutive chiar la începutul stagiunii. Pentru Rosberg, momentan, cel mai important rezultat în sportul cu motor este titlul câștigat în seria GP2, în 2005. În Formula 1 a debutat în 2006 și a concurat doar pentru Williams și Mercedes.

Primele antrenamente din Emiratele Arabe se vor desfășura vineri, de la ora 11:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2. Cursa va fi duminică, de la ora 15:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.