• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Pilotul mexican Sergio Perez va fi titular la Force India şi în sezonul 2017 al Campionatului Mondial de Formula 1, alături de germanul Nico Hulkenberg, a confirmat echipa indiană în noaptea de duminică spre luni, informează AFP.

"Sunt fericit să confirm că voi pilota pentru Force India în 2017, deoarece echipa şi sponsorii mei au finalizat acordurile lor. Sunt foarte fericit în această echipă, am văzut progresele pe care le-am făcut în ultimii doi ani şi sunt sigur că avem potenţial pentru a merge cât mai departe", a explicat Perez, punând astfel capăt zvonurilor privind plecarea sa la Renault.

Clasat pe locul 6 în Marele Premiu al Malaeziei de la Sepang, desfăşurat duminică, Sergio Perez ocupă în prezent locul 8 în Campionatul Mondial, devansându-l pe Hulkenberg. Regularitatea celor doi piloţi a permis echipei Force India, cu un buget rezonabil, să figureze pe locul 4 în clasamentul constructorilor, după cele trei echipe de top, Mercedes, Red Bull şi Ferrari, cu cinci etape înainte de finalul sezonului 2016.

AGERPRES