• Turneul WTA de la Eastbourne este transmis ÎN DIRECT la Digi Sport, în perioada 25 iunie - 1 iulie
  • Campionatul European U21: Anglia - Germania (marţi, 27.06, ora 19:00, Digi Sport 1) şi Spania - Italia (marţi, 27.06, ora 22:00, Digi Sport 1)

Soacra lui Bernie Ecclestone, administratorul drepturilor comerciale ale Formulei 1, răpită în Brazilia în urmă cu zece zile, a fost eliberată, fără a fi plătită vreo recompensă, a anunţat poliţia braziliană citată de news.ro.

Aparecida Schunck, în vârstă de 67 de ani, a fost răpită la Sao Paulo, iar pentru eliberarea ei răpitorii au cerut 120 de milioane de reali (36,5 milioane de dolari).

Însă, Elisabete Sato, de la poliţia din Sao Paulo, a declarat că nu s-a plătit nicio sumă pentru eliberarea femeii şi a precizat că doi suspecţi au fost arestaţi în legătură cu această răpire.

Aparecida Schunck a fost eliberată după ce poliţia a urmărit apelurile telefonice dintre răpitori şi familia femeii.

BBC susţine că Ecclestone a vrut să meargă în Brazilia pentru a ajuta la investigaţie şi chiar a dorit ca o firmă privată de securitate să negocieze cu răpitorii. Poliţia braziliană l-a sfătuit însă să rămână în Marea Britanie.

Ecclestone, a cărui avere este estimată la peste trei miliarde de dolari, s-a căsătorit cu fiica Aparecidei, Fabiana Flosi (38 de ani), în 2011, la trei ani de la prima întâlnire.

Bernie Ecclestone, în vârstă de 85 de ani, a mai fost căsătorit timp de 25 de ani cu fostul model croat Slavica Radic.