• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Karl-Heinz Schumacher, unchiul preferat al lui Michael Schumacher, a încetat din viaţă la vârsta de 65 de ani. Acesta suferea de cancer.

Familia lui Schumacher ar fi în doliu de aproximativ o lună, însă există informaţii neconfirmate că totul a fost ţinut departe de ochii presei. Abia acum două zile, după ce în media au existat informaţii că unchiul lui Michael ar fi încetat din viaţă, soţia acestuia a confirmat decesul.

Cert este că Karl Heinz s-a stins, lăsând în urmă o familie care a fost greu încercată în ultima perioadă, după accidentul lui Michael. "Suferinţa familiei Schumacher pur şi simplu nu se mai termină", a comentat un apropiat pentru Bunte.

Karl-Heinz Schumacher a fost unul dintre apropiaţii multiplului campion de Formula 1, acesta ghidându-i paşii de-a lungul carierei, încă de când acesta era un pilot de karting.

În ceea ce priveşte starea lui Michael, veştile nu sunt bune. Deşi au existat zvonuri că fostul pilot s-ar fi ridicat din pat şi ar fi făcut câţiva paşi, familia și avocatul septuplului campion mondial au oferit zilele trecute informații despre starea de sănătate a ex-sportivului. Situația lui nu s-a îmbunătățit aproape deloc, în ciuda eforturilor făcute de echipa de medici care se ocupă în permanență de el.

Michael Schumacher nu poate merge și nu se poate ridica nici măcar cu ajutorul specialiștilor care îl monitorizează”, a dezvăluit avocatul.