• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Usain Bolt este invitatul-vedetă al organizatorilor Marelui Premiu de Formula 1 al SUA, care va avea loc duminică, în Austin (Texas), ÎN DIRECT la Digi Sport 2 duminică, de la ora 22.00.

Bolt, care s-a retras din activitate în august, după Campionatele Mondiale de la Londra, urmează să dea startul în turul de încălzire premergător cursei americane, potrivit F1i.com

În cadrul evenimentului programat în acest weekend, Usain Bolt va efectua un tur al Circuitului Americilor de la Austin, la bordul unui bolid de şosea Mercedes-AMG, avându-l ca şofer pe britanicul Lewis Hamilton.

Pilotul lui Mercedes îşi poate asigura duminică al patrulea titlu de campion mondial din carieră.

Hamilton conduce cu 306 puncte, urmat de Sebastian Vettel (Ferrari), cu 247 de puncte, şi Valtteri Bottas (Mercedes), cu 234. 

Alături de Bolt, la Grand Prix-ul Statelor Unite mai sunt invitate şi alte vedete, precum soliştii Justin Timberlake şi Stevie Wonder, dar şi animatoarele echipei de fotbal american Dallas Cowboys.

Calificările Marelui Premiu al SUA vor fi sâmbătă, de la ora 23.55, în direct la Digi Sport 1, iar cursa duminică, de la ora 22.00, în direct la Digi Sport 2.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT