• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ultima sesiune de antrenamente de la Singapore a avut parte de o apariţie exotică pe circuit. Max Verstappen (Red Bull) a evitat o şopârlă imensă şi i-a făcut să glumească pe inginerii echipei Red Bull.

"Wow! E o șopârlă uriașă pe pistă. Nu glumesc!", i-a transmis Verstappen prin radio echipei sale, după ce a trecut pe lângă reptilă cu peste 200 de kilometri pe oră.

"Ai fost faţă în faţă cu Godzilla, atunci!", a fost răspunsul glumeț al inginerilor de la boxe. Gluma inginerului de la Red Bull nu a fost departe de realitate. Reluările au arătat că olandezul Max Verstappen a evitat o şopârlă uriaşă în timpul ultimei sesiuni de antrenamente dinaintea Marelui Premiu din Singapore.

Reptila întâlnită pe pista circuitului din Singapore era un monitor, una dintre cele 3 specii de varan (Varanidae), care este, de altfel, cea mai mare șopârlă din lume. La rândul lor, șopârlele monitor sunt împărțite în 79 de specii.

Incidentul a fost remarcat și pe site-ul oficial al Formulei 1, precum și pe contul oficial de Twitter al "Marelui Circ".

Reptila de dimensiuni considerabile este cea mai nouă apariție pe un circuit de Formula 1, după vulpile și marmotele din Canada, câinii maidanezi din India, căprioara din Austria, șerpii în Malaezia și pisica din Azerbaidjan, din prima etapă a actualului sezon.

Nico Rosberg (Mercedes) a fost cel mai rapid în calificările pentru Parele Premiu al statului Singapore și va pleca din pole position. Locul al doilea i-a revenit lui Daniel Ricciardo (Red Bull), iar Lewis Hamilton (Mercedes) a terminat pe 3.

Marele Premiu de Formula 1 de la Singapore va putea fi urmărit duminică, de la ora 15:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Cursa va fi prefațată, de la ora 14:15, tot pe Digi Sport 1, în studioul Grila de Start.

VIDEO