• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Valtteri Bottas este favorit să-i ia locul lui Nico Rosberg la Mercedes AMG Petronas. Potrivit Sky Sports și BBC, aceasta este varianta agreată de Toto Wolff, directorul executiv al team-ului german.

Pentru a putea să îl angajeze pe actualul pilot Williams Mercedes, Wolff a promis echipei britanice o reducere de 10 milioane de dolari pentru plata pachetului motor din 2017. In plus, Pascal Wehrlein ar urma să concureze la Williams, alături de tânărul Lance Stroll.

În actuala configurație a echipei conduse de Claire Williams, Bottas este un personaj vital pe mai multe fronturi. Nordicul ar trebui să fie mentorul lui Stroll în primul său sezon din Formula 1 și a fost deja însărcinat să se ocupe de cele mai importante activități promoționale pentru sponsorul principal Martini.

Potrivit acelorași surse britanice, deoarece Bottas e principala variantă pentru înlocuirea campionului mondial Nico Rosberg, Mercedes ar putea să facă o reducere mult mai mare pentru pachetul motor.

Fernando Alonso, aflat sub contract cu McLaren, a ieșit de pe lista nemților, iar varianta de avarie se numește Pascal Wehrlein.

Sezonul 2017 din Formula 1 va fi în direct pe canalele Digi Sport.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT