• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton este conştient că starturile sale slabe din acest sezon l-au costat multe puncte, iar acest lucru i-ar putea afecta serios şansele la câştigarea titlului de campion mondial, pentru care se luptă cu coechipierul său de la Mercedes, germanul Nico Rosberg.

Britanicul, campionul mondial din ultimii doi ani, a semnat şapte pole position în acest sezon, însă a reuşit să obţină doar trei victorii atunci când a plecat de pe prima poziţie a grilei de start. În schimb, Rosberg a obţinut patru victorii în acest sezon, plecând de şase ori din pole position.

”Dacă analizăm sezonul meu, putem spune că titlul mondial ar putea fi pierdut din cauza starturilor mele slabe. În majoritatea cazurilor în care am plecat din pole position, am pierdut cursa din start.

Muncesc din greu pe tot parcursul weekend-ului pentru a ajunge pe primul loc al grilei, iar apoi pierd totul în numai două secunde. Această situaţie nu mai poate continua”, a declarat Hamilton înaintea antrenamentelor oficiale din cadrul Marelui Premiu de la Singapore, programat duminică și care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Marele Premiu al statului Singapore se va desfășura duminică, de la ora 15:00, în direct la Digi Sport 1. Cele mai importante momente ale cursei se pot vedea în timp real pe digisport.ro.

În urmă cu 12 zile, la Monza, britanicul a plecat din pole position, însă după primul tur al cursei căzuse deja pe locul 6. În final, el s-a clasat pe locul secund, după Rosberg, în Marele Premiu al Italiei, trecând linia de sosire la o diferenţă de 15 secunde faţă de german.

Lewis Hamilton are un avans de numai două puncte faţă de Rosberg în clasamentul general, cu şapte etape înainte de finalul sezonului.

Înaintea etapei cu numărul 15, diferența la general între liderul Lewis Hamilton și colegul său Nico Rosberg este de două puncte. Primele antrenamente se vor desfășura vineri, de la ora 13:00, în direct pe Digi Sport 2.