• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Incidentul dintre Lewis Hamilton și Nico Rosberg este cel de al 9-lea consemnat, între cei doi piloți, din 2012 și până în prezent.

Primul moment încordat s-a petrecut în Bahrian, în aprilie 2012, când Rosberg l-a scos pe Hamilton în afara pistei înaintea virajului cu numărul patru. Britanicul concura, în acea perioada, pentru McLaren Mercedes. Prima dispută, inițial verbală, din postura de colegi a fost însă în 2013, la Sepang, când germanului i s-a cerut să nu-l atace pe Hamilton pe final de Grand Prix.

După alte patru incidente, care au culminat cu lovitura frontală încasată de campionul mondial, în Belgia 2014, s-a ajuns la episodul catalan de anul acesta și dublul abandon Mercedes AMG Petronas. Povestea aceea nu i-a pus în totalitate pe modul save, iar la Montreal, în primul viraj, Rosberg a evitat o nouă catastrofă.
După scandalul iscat pe Red Bull Ring, la mai puțin de o săptămână distanță, cei doi vor concura din nou împreună în Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii.

Hamilton are 3 victorii în Albion și încearcă să egaleze recordurile lui Jim Clark și Nigel Mansell, de patru ori învingători pe traseele de casă.

Primele antrenamente de la Silverstone se vor desfasura vineri, 8 iulie, de la ora 12:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2. Patru ore mai târziu va urma a doua sesiune de antrenamente, care va fi tot ÎN DIRECT de la ora 16:00, la Digi Sport 3.
A treia sesiune de antrenamente se va derula sâmbătă, 9 iulie, de la ora 12:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2. Calificările vor fi tot sâmbătă, dar de la ora 15:00 (Digi Sport 2). 
Cursa va fi ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE duminică, 10 iulie, de la ora 15:00, la Digi Sport 2.