• Turneul WTA de la Eastbourne: Halep - Pironkova (întreruptă din cauza ploii, partida se reia joi, după ora 14:00, în direct pe Digi Sport 2)
  • Campionatul European: finala Germania - Spania se joacă vineri, 30 iunie, pe Digi Sport 1, de la ora 21:45

Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite se va desfăşura în acest week-end, în direct pe canalele Digi Sport. Grand Prix-ul american s-a desfăşurat până acum pe 10 circuite diferite, un record absolut în competiţie.

Echipa americană Haas Ferrari, prima în Formula 1 după 30 de ani, va debuta în cursa de casă în acelaşi week-end în care pilotul oficial Romain Grosjean va lua startul cu numărul 100. Ultimul pilot din Statele Unite, care a concurat în Marele Circ, a fost Alexander Rossi, cu Manor, în 2015.

Ultimul care a punctat pe un circuit naţional a fost Eddie Cheever, în 1989, pe traseul stradal din Phoenix. Soarta titlului mondial s-a decis în America, în 7 ocazii, în intervalul 1959 - 2015.

Anul trecut, Lewis Hamilton a obţinut a treia victorie din carieră pe circuitul din Austin şi a câştigat cel de-al treilea titlu mondial în Formula 1. În prezent, Hamilton se află la 33 de puncte în urma lui Nico Rosberg, cu 4 Grand Prix-uri rămase din sezonul 2016.

În cazul în care un pilot Mercedes va câştiga şi anul acesta, gruparea din Stuttgart va egala propriul record istoric, de 16 victorii într-o stagiune.

Primele antrenamente din Statele Unite se vor desfăşura vineri, de la ora 18:00, în direct pe Digi Sport 3.