• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Acuze greu de imaginat în Liga a III-a după etapa a cincea, disputată weekendul trecut. Conducătorii lui Urban Titu şi-au acuzat jucătorii de non-combat după ultimul meci al dâmboviţenilor, pierdut cu un categoric 8-0 la Chiajna, contra Concordiei II. Aceştia îi suspectează pe fotbalişti că nu şi-au apărat corect şansele nici în alte două partide din acest sezon, 0-4 cu Astra II şi 1-3 cu CS Tunari.

"Am văzut cu ochii mei cum jucătorii noştri nu şi-au apărat corect şansele la Chiajna. Am fost înştiinţaţi că acest lucru s-a întâmplat şi cu Astra II şi cu Tunari. Jucătorii şi-au bătut joc de noi. Marţi o să facem o conferinţă de presă în care o să spunem lucrurilor pe nume. Este posibil ca unii dintre jucători să ajungă chiar pe mâna poliţiei după ce au făcut în acest meci", a declarat unul dintre oficialii celor de la Urban Titu pentru dbonline.ro.

Urban Titu a marcat două goluri şi a primit 18 în cele trei jocuri incriminate, iar şeful echipei din Dâmboviţa a anunţat măsuri drastice.

"Mulţi dintre ei vor fi daţi afară, iar noi vom fi nevoiţi să mergem pe mâna juniorilor. Dacă nici juniorii nu vor accepta condiţiile impuse, ne vedem în imposibilitatea de a mai continua la Liga a treia. Astfel, vom miza doar pe grupe de juniori şi pe echipa din Liga a cincea. Nu se poate să ne facem de râs după ce am achitat o parte din salarii, cu o întârziere de două zile. Nu mai vrem un astfel de fotbal la Titu. Dacă nu se mai poate să avem fotbal la nivel naţional nu va fi nicio tragedie.

Nici oraşul Braşov nu mai are fotbal şi este o urbe foarte mare. Suntem foarte supăraţi şi dezamăgiţi pentru aceste rezultate după ce s-au făcut eforturi mari pentru cazare, mâncare şi salariu plătit. De acum înainte investim în tineret şi avem în vedere să facem o şcoală de fotbal. O să dăm în curând publicităţii detalii incredibile din vestiar, cu mărturii ale juniorilor care nu au fost implicaţi în lucruri necurate
", a mai spus acesta.

Urban Titu nu are niciun punct după cinci etape, situaţie în care se mai regăseşte, din Seria a III-a a Ligii a III-a, şi FC Aninoasa.

Şapte echipe nu au obţinut vreun un punct în cele cinci serii din liga a treia: CSM Paşcani, Metalosport Galaţi (ambele din Seria 1), Victoria Traian, Sportul Chiscani (ambele din Seria 2), FC Aninoasa, ACS Urban Titu (ambele din Seria 3) şi Nuova Mama Mia Becicherecu Mic (Seria 4).

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT