• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Adi Mutu nu se gândeşte încă la retragere: ajuns la 36 de ani, atacantul român a ajuns până la urmă în India. A semnat cu Pune City un contract pe două sezoane, a recunoscut fostul jucător de la Inter, Chelsea sau Juventus, într-un interviu acordat pentru blogul jurnalistului Costin Deşliu.

Chiar şi aşa, Mutu se gândeşte deja şi la ce va face după ce îşi va agăţa ghetele în cui şi recunoaşte că nu va renunţa la fotbal, având deja un obiectiv clar: vrea să devină selecţionerul României.

"Vreau să mai joc măcar 2 ani şi, uşor-uşor, să mă “împrietenesc” cu meseria de antrenor. Visul meu este să fiu, la un moment dat, selecţionerul echipei naţionale şi chiar nu am de gând să-l trec la capitolul “regrete”!", a adăugat românul conform aceleiaşi surse.

Fostul dinamovist nu a renunţat încă la ideea de a juca pentru echipa naţională, dar nu ar face asta pentru a-l depăşi pe Gică Hagi în topul golgheterilor all-time. Cei doi se află la egalitate, cu câte 35 de goluri.

"Hagi îşi are locul său, eu pe al meu. Statisticile sunt pentru suporteri, nu pentru mine! Adrian Mutu nu ar mai îmbrăca tricoul galben pentru a-l întrece pe Hagi în clasamentul golgheterilor naţionalei, ci doar petru a fi titular! Dacă ar fi să aleg între un meci de-al naţionalei în care să joc 10 minute şi să înscriu golul cu numărul 36 la naţională şi unul în care să fiu titular, l-aş alege pe cel din urmă", a încheiat Adi Mutu.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport