• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

UPDATE: Veşti bune pentru Mihai Stoica. Judecătoria Sectorului 4 a decis astăzi că fostul manager al Stelei îndeplineşte condiţiile pentru a fi eliberat condiţionat. S-a admis astfel propunerea formulată de Comisia de la Penitenciarul Jilava, care a concluzionat că fostul oficial al campioanei îndeplineşte fracţia de pedeapsă care trebuie executată, a avut un comportament bun în penitenciar şi a desfăşurat mai multe activităţi.

Decizia Judecătoriei Sectorului 4 poate fi contestată de procurori la Tribunalul Bucureşti, care va decide definitiv dacă Mihai Stoica poate pleca din penitenciar.

În cazurile celorlalţi inculpaţi în Dosarul Transferurilor, Tribunalul nu a admis cererea procurorilor, astfel că eliberarea lui Stoica pare doar o formalitate. Totuşi, el va mai rămâne în spatele gratiilor o perioadă (în cazul lui Gică Popescu, de exemplu, verdictul final al Tribunalului Bucureşti a venit la fix o lună de la contestaţia procurorilor (5 octombrie - 4 noiembrie).

"Cel mai important transfer este că-l vom avea alături și pe MM Stoica. Nu știu ce drepturi va avea după ce va fi liber, dar cel mai important lucru pentru mine este el. El va rezolva problemele cu fanii, vom alcătui iar un trio puternic, alături de patronul Gigi Becali. Cel mai important la o echipă este o ierarhie, să fie oameni care să arate direcția. Fără oameni care se pricep la fotbal este greu să ajungi în top", a comentat Reghecampf în direct la Digi Sport.


Luni, 4 ianuarie ar putea fi ziua în care fostul manager general al Stelei, Mihai Stoica, își poate recăpăta libertatea, după ce a ispășit un an și 9 luni din pedeapsa primită în Dosarul Transferurilor.

Decizia îi aparține Judecătoriei Sectorului 4 și nu va fi definitivă. Procurorii pot face apel, dacă instanța va decide să îl elibereze condiționat.

Condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare în martie 2014, în Dosarul Transferurilor, fostul președinte și manager de la Oțelul Galați, Steaua și Unirea Urziceni a ispășit un an și 9 luni din pedeapsă.

În perioada petrecută în arest, Mihai Stoica - de meserie inginer siderurgist - a scris 4 lucrări științifice, grație cărora pedeapsa i-a fost redusă cu 120 de zile. A câștigat alte 94 de zile grație muncii depuse în penitenciarul Rahova, la atelierul de tâmplărie, dar și fiindcă a fost antrenor-jucător în echipa penitenciarului Jilava, alături de Gică Popescu.

Până în prezent, 4 condamnaţi din acest dosar au fost eliberaţi condiţionat din închisoare - Jean Pădureanu, George Copos, Gheorghe Neţoiu şi Gheorghe Popescu.