• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Întreaga componență a Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal a fost reclamată, la începutul acestei luni, la Direcția Națională Anticorupție de Tudor Iacov, președintele clubului AFC Progresul București, care, în sezonul trecut, a evoluat în Liga 4.

Fratele lui Constantin Iacov, omul care a condus-o pe Progresul în momentul în care echipa juca în prima divizie, a recunoscut că a depus o plângere penală prin care reclamă primele pe care Răzvan Burleanu și ceilalți membri din Comitetul Executiv și le-au acordat după ce România s-a calificat la Euro 2016.

Da, este adevărat, am fost la DNA. În data de 4 septembrie le-am reclamat în scris procurorilor ceea ce se întâmplă la FRF. Nu se mai poate merge în felul ăsta în fotbalul românesc, în disprețul tuturor, sfidând legile și bunul-simț”, a declarat Tudor Iacov, pentru Pro Sport.

Mai mult decât atât, acesta acuză și faptul că actuala conducere a Federației Române de Fotbal este ilegală, întrucât nu a fost validată de instanță.

Această conducere este ilegală. Şi-au votat prime de sute de mii de euro ştiind foarte clar că nu au calitate oficială, pentru că încercările lor de a se valida la tribunal fuseseră respinse. Voi completa dosarul de la DNA, acum, şi cu sentinţa definitivă de la Tribunalul Bucureşti care face referire la AMFB. Cum situaţia de la AMFB este similară celei de la FRF, cred că lucrurile sunt cât se poate de clare”, a adăugat Tudor Iacov.

După calificarea României la Euro 2016, membrii Comitetului Executiv și-au votat prime de 650.000 de euro de persoană. În acel moment, din CEx făceau parte Răzvan Burleanu, Gino Iorgulescu, Octavian Goga, Valeriu Argăseală, Florin Prunea, Auraș Brașoveanu, Ștefan Stana, Marius Burcă, Alexa Krenek, Cătălin Cighir, Cristian Vornicu, Alin Cioban, Kyros Vassaras și Emilian Hulubei.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT