• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Proiectul CSA Steaua merge conform planului, spune Comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea. "Vom găsi soluţii pentru a putea promova până în Liga 1", garantează oficialul clubului.

Comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea, garantează pentru succesul echipei coordonate de Marius Lăcătuş şi de Ştefan Iovan. Steaua Armatei este în luptă cu Academia Rapid pentru promovarea în liga a treia, însă obiectivul suprem rămâne prezenţa în Liga 1, pe noua arenă nouă Din Ghencea.

"Proiectul nostru nu mai e proiect: e o certitudine şi o realitate. Ne dorim să ne îndeplinim obictivele asumate astfel încât în 2020 să ne bucurăm împreună cu toţi suporterii noştri de o echipă în prima ligă, cu o infrastructură sportivă de excepţie", a spus Cristian Petrea.

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, le-a reamintit oficialilor de la CSA că echipele departamentale nu au dreptul de a promova.

"Nu este nicio problemă, ştim ce avem de făcut, cunoaştem ce spune legea şi vom face toate demrsurile ca atunci când vom promova din punct de vedere sportiv să fim şi în forma organziatorică necesară. Analizam toate variantele ca echipa să fie acolo unde trebuie", a mai spus Petrea.

Șefii de la CSA Steaua iau în calcul ca returul derby-ului cu Academia Rapid să se joace pe Arena Naţională.

sursă foto: Schinagel-Costea Tudor