• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Nicolas Frutos, antrenorul lui Anderlecht, e extrem de fericit după victoria cu 2-1 de la Beveren. "În curând o să o vedeţi din nou pe Anderlecht acolo unde îi e locul", a fost anunţul tehnicianului imediat după meci.

La primul meci ca titular în campionat din acest sezon, Nicolae Stanciu i-a demonstrat noului antrenor că a devenit cel mai scump jucător din istoria grupării din Bruxelles perfect întemeiat. Mijlocaşul de 24 de ani a avut o prestaţie magistrală: a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă, fiind artizanul victoriei.

La final, Frutos a vorbit despre cât de important e acest succes din punct de vedere al încrederii în propriile forţe şi a declarat că e convins că echipa sa va reveni cât de curând în vârful ierarhiei din Belgia.

"Sunt foarte fericit, am jucat două partide şi le-am câştigat pe amândouă. Simt cum încrederea revine la echipă. Atât în cadrul grupului, cât şi individual pentru jucătorii care nu au evoluat atât de bine până acum. Ne-am asumat o mulţime de riscuri în această partidă, dar totul a ieşit aşa cum speram. Ţin să felicit şi adversara, a făcut un meci bun. Dar nu m-a surprins, am analizat-o în ultimele partide şi ştiam de ce e capabilă. E o victorie foarte importantă pentru noi, începem să urcăm în clasament şi să fim aproape de obiectivele propuse. În curând o să o vedeţi din nou pe Anderlecht acolo unde îi e locul", a spus Nicolas Frutos, conform rtbf.be.

Formaţia din Bruxelles, la care Alex Chipciu nu a evoluat, a obţinut abia a treia victorie în actuala ediţie de campionat. Parcursul anterior a dus la despărţirea de fostul antrenor, Rene Weiler. În precedentele etape, Stanciu a fost folosit de cinci ori, niciodată ca titular. A jucat, însă, din primul minut în Supercupa Belgiei şi în partida de Liga Campionilor cu Bayern Munchen.