• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Răzvan Marin a făcut cel mai bun meci al său de la transferul în Belgia. Internaționalul român a dat un gol, o pasă de gol și a contribuit la încă o reușită în victoria celor de la Standard cu Heist, scor 4-0. În vârstă de 21 de ani, mijlocașul a marcat cu un șut superb de la aproximativ 30 de metri.

 

Marin a dezvăluit ce sfaturi a primit de la tatăl său și susține că fostul jucător de la FCSB, Petre Marin, i-a transmis să tragă mai mult la poartă.

”A fost cel mai bun meci al meu de când am ajuns în Belgia. Am marcat, am dat un assist, golul patru a plecat tot de la mine. Eu nu pot decât să muncesc la antrenamente și de fiecare dată când va apela la mine voi da tot ce am mai bun.

Sper să joc și duminică. Tata are mereu ceva de spus, indiferent de cât de bine joc. Mi-a zis să trag mai mult la poartă. Șutul n-aveam cum să-l pierd, e tot la mine”, a declarat Răzvan Marin, la Digi Sport Matinal.

”Trebuie să se adapteze la tot ceea ce înseamnă Belgia. Trebuie să arate conducerii că a făcut alegerea potrivită când l-a luat. Acum s-a schimbat antrenorul, trebuie să muncească mai mult și să-i demonstreze că merită să fie titular. El are calități, dar trebuie să demonstreze pe teren. I-am zis să tragă mai mult la poartă”, a spus tatăl jucătorului, Petre Marin.

Răzvan Marin a vorbit și despre schimbarea selecționerului la echipa națională și este convins că noul antrenor - Cosmin Contra - va reuși să facă treabă bună. Mijlocașul celor de la Standard consideră de bun augur convocarea lui Bogdan Lobonț și-i așteaptă cu brațele deschise pe noii jucători.

”Din păcate nu am avut rezultatele dorite de toată lumea. Contra e un antrenor tânăr, a făcut treabă bună la Dinamo în ultimul an. Eu sunt sigur că va face o treabă bună. Eu am crezut până în ultima clipă, din păcate nu am reușit să câștigăm acolo (n.r.Muntenegru). Nu avem ce face, trebuie să mergem înainte și să încheiem campania cu două rezultate pozitive.

E o plăcere pentru mine să cunosc astfel de jucători, precum Bogdan Lobonț. Eu urmăresc în continuare Liga 1, îl știu pe Ioniță de când eram mici. Sperăm să demonstreze și la echipa națională că merită să fie acolo”, a mai spus Răzvan Marin.

8 meciuri și un gol are Răzvan Marin în tricoul echipei naționale pentru care a debutat în urmă cu un an.

23 de meciuri, 3 goluri și două pase de gol are Răzvan Marin, în tircoul celor de la Standard.

2 milioane de euro este cota de piață a lui Răzvan Marin, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT