• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Neînvins de peste o lună în campionatul Belgiei, Mircea Rednic a cedat tocmai în faţa unui român. Răzvan Marin a fost decisiv pentru Standard Liege în succesul cu 3-1 de la Mouscron. La gazde, Dorin Rotariu a jucat doar prima repriză.

Răzvan Marin a fost printre eroii lui Standard Liege, în victoria de pe terenul lui Mouscron, formaţia antrenată de Mircea Rednic. Internaţionalul român a centrat excelent pentru golul de 2-1 al oaspeţilor, marcat de Orlando Sa.

Până atunci, Rednic a încasat prima lovitură chiar de la unul dintre jucătorii săi: Locigno şi-a dat autogol în prima repriză. Mouscron a egalat în minutul 50 prin Selim Amallah, însă nu a rezistat forcingului de final al lui Standard.

După golul care l-a avut coautor pe Răzvan Marin, a venit penaltyul din prelungiri, scos şi transformat de Junior Edmilson. Mouscron - Standard s-a terminat 1-3, înfrângere dureroasă pentru Rednic, contra fostei sale echipe.