• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Nicolae Stanciu a fost titular în victoria echipei sale cu Mouscron, scor 2-1, dar nu a impresionat, fiind schimbat în minutul 77, la scorul de 1-1. Internaționalul român l-a ținut rezervă pe Hanni. Acesta a intrat în repriza secundă și a dat pasa pentru golul victoriei celor de la Anderlecht.

Deși antrenorul campioanei Belgiei îi folosește destul de rar împreună, Hanni consideră că el și Stanciu ar putea juca împreună și-l laudă pe mijlocașul român de 24 de ani.

”Pot juca şi alături de Stanciu. Am dovedit la începutul sezonului că ştim să combinăm. Stanciu este un jucător tehnic care încearcă mereu să fie decisiv. Cred că ne-am completa foarte bine.

Cu cât sunt mai mulţi jucători buni în echipă, cu atât voi încerca mai mult să-i găsesc pe teren”, a spus Hanni, conform Derniere Heure.

Stanciu a ajuns la Anderlecht în vara lui 2016, de la FCSB, în schimbul sumei de 9,8 milioane de euro. Deși a fost cel mai scump transfer din istoria campioanei Belgiei, internațional nu a reușit să se impună, iar în ultima perioadă a fost mai mult rezervă.

53 de meciuri, 9 goluri și 10 pase de gol are Stanciu în tricoul celor de la Anderlecht.

5,5 milioane de euro este cota de piață a lui Stanciu, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT